Publikohet guida për qytetin e Patosit

Patosi nuk është vetëm qyteti i naftëtarëve por edhe i potencialit turistik. Guida është realizuar në kuadër të projektit “Promocioni i vlerave të turizmit, kulturës dhe traditave në Patos” i financuar nga ReLOaD. Këtu mund të shkarkoni guidën.