Shtyhet afati per aplikim deri me date 1 NENTOR 2022

Ftojme subjektet e interesuara per te aplikuar. Klikoni dokumentin per te pare kushtet e fteses. Forumi Shqiptar Social Ekonomik-ASET po zbaton projektin Promovimi dhe ruajtja e vlerave kulturore, historike dhe artistike në Bashkinë Patos, i cili synon të promovojë turizmin kulturor dhe produktet artizanale nëpërmjet promovimit të potencialit turistik të zonës si dhe marketingut të … Continue reading Shtyhet afati per aplikim deri me date 1 NENTOR 2022