Welcome to ASET!

An alternative to offer the proper expertise on the issues related to the improvement of the whole economic and social mechanism.

Read More

ASET – WHY IT MATTERS

It matters to the policymaker, to the media, it matters to the educator and to the students; and it matters to the public

A nation must think before it acts and that is where ASET makes its mark.

A PLETHORA OF SERVICES FROM ASET

We look forward to collaborate with YOU and offer our services in qualitative and quantitative research; consumer tracking; polls; surveys; etc.

Read More

Services and News / Shërbime dhe Njoftime

(1) Aktiviteti i ndarjes së çmimeve, së konkursit të esesë “Pse Ekonomi Qarkulluese/Gjelbër” zhvilluar gjatë muajit Maj 2021 në bashkëpunim me DRAP/ZVAP qarku Fier, u zhvillua ditën e premte, datë 04 Qershor 2021, në Qendrën e Aktiviteteve Kulturore, Bashkia Fier. Ky aktivitet ishte ne kuadër të projektit “Ekonomia qarkulluese dhe e gjelbër, mundësi për nxitjen e një shoqërie aktive dhe zhvillimin ekonomik në Qarkun Fier” i mbështetur financiarisht nga LëvizAlbania. Per me teper, lexoni ketu.

___________________________

(2) Leksion i hapur nga Dr. Brunilda Kosta dhe Prof. Dr. Fatmir Memaj.

Faleminderit Leviz Albania per mbeshtetjen.

https://www.facebook.com/watch/live/?v=179973947466283&ref=watch_permalink

___________________________

(3) Ne vijim mund te ndiqni disa video nga projekti dhe konferenca e parë Rajonale, mbajtur ne daten 12 maj 2021, me një temë të rëndësishme siç është ekonomia qarkulluese. Kjo konferencë online një-ditore, synoi transferimin e njohurive dhe shkëmbimin e praktikave të mira, si dhe promovimin e bashkëpunimit rajonal dhe krijimin e netwokut.

Per me teper, ndiqni faqen ketu.

MARKETING RESEARCH

MARKETING RESEARCH

We cover: Marketing analysis and evaluation; Segmentation studies; Privatization evaluation / studies; Advertising assessment; Copy tests; Before/ after impact tests

QUANTITATIVE RESEARCH

QUANTITATIVE RESEARCH

We conduct different opinion polls and economic surveys. Some of them include: election polling, life quality & stratification studies; self-administered questionnaires, salary surveys, interviewer-assisted surveys

QUALITATIVE RESEARCH

QUALITATIVE RESEARCH

In our services we include Consumer attitudes research. 

CONSUMER TRACKING

CONSUMER TRACKING

Our consumer tracking includes information services for the consumer durables sector; and information services for marketing professionals

Discussion / Focus groups

Discussion / Focus groups

Economic & Social Research

Economic & Social Research