real estate menu left
real estate menu right
real estate company logo

Njoftime

 

ASET ka hapur thirrjet e meposhtme për zonat Tropoje, Bajram Curri, Valbonë:

 

1. Kerkese për ofertë për hotel

2. Thirrje për ekspert vendor

3. Thirrje për përkthyes të guidës

 

 

Thirrje për përkthyes të guidës

 

Në kuadër të projektit “Nxitja dhe promovimi i turizmit të aventurës përmes vizitave në shpellat e Bashkisë Tropojë”, ASET dëshiron të punësojë tre përkthyes të specializuar për gjuhët anglisht, italisht dhe gjermanisht. Projekti  po zbatohet në kuadër të ReLOaD, i cili financohet nga BE dhe zbatohet nga UNDP, me bashkëfinancimin e Bashkisë Tropojë.

 

Kërkesa për aplikantët pontencial:

1. Të ketë përfunduar arsimin e lartë (minimum master) në gjuhën përkatëse.

2. Volumi i punës është rreth 3250 fjalë përfshi dhe numra dhe duhet të realizohet në një periudhë një javore nga data e shpalljes fitues dhe dërgimit të materialit

3. Të ketë punuar më parë në fushën e përkthimit në gjuhën përkatëse per te cilen ofron sherbimin


 

 

Përparësi kanë:

- Kandidatë që banojnë në Tropojë

- Kandidatë që kanë eksperience mbi 5 vjet në përkthimin e gjuhës për të cilën aplikojnë.

- Kandidatë që kanë eksperienca të mëparëshme në përkthime mbi turizmin/ gjeografinë.

 

 

Për cdo informacion shtesë na shkruani në This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it jo më vonë se data 5 shtator 2019

Dokumentacioni i kërkuar:

 

1.      CV në gjuhën shqipe ose në gjuhën përkatëse që do ofroj përkëthimin

2.      Fotokopje e diplomës/diplomave të studimit

3.      Dokumenta shtesë që vëretojnë punët e mëparëshme në fushën e përkëthimit

 

Dokumentat do të dërgohen elektronikisht në adresën e emailit This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Dokumentacioni duhet të dërgohet brenda datës 9 Shtator 2019 ora 16.30.

 

 

 

Recent Publications

 

ASET released the first issues
of the

INTERNATIONAL JOURNAL of Science, Innovation and New Technology

For more information: www.ijsint.org

 

Recent Projects

TRANSFORMING POTENTIAL OF e-GOVERNMENT IN ALBANIA

The main aim of this project has been the realization of roundtables and the compilation of study regarding the e-Government potential for Albania in order to stimulate the awareness of governmental and public institutions about his transforming potential and about the importance of using it.Powered by ASET. All rights reserved. ASET, 1999-2011. Contact: info@aset-al.com.