real estate menu left
real estate menu right
real estate company logo

Njoftime

 

ASET ka hapur thirrjet e meposhtme për zonat Tropoje, Bajram Curri, Valbonë:

 

1. Kerkese për ofertë për hotel

2. Thirrje për ekspert vendor

3. Thirrje për përkthyes të guidës

 

 

Njoftim për ofertë për hotel

ASET kërkon oferta nga hotele në qytetin e Bajram Currit për akomodimin e ekspertëve që do ët vijnë në kuadrin e projektit “Nxitja dhe promovimi i turizmit të aventurës përmes vizitave në shpellat në territorin e Bashkisë Bajram Curri. Nr maksimal i netëve të qendrimit në hotel është 15 netë.

Kërkesa për aplikantët pontencial:

 

1. Të ndodhet në qytetin e Bajram Currit ose në Valbonë

2. Të ketë kushte të konsideruara të hotelit me 3 yje

3. Të ketë mëngjesin e përfshirë në çmim

4. Të ketë sistem ngrohje funksional

5. Të ketë jo më pak se 3 dhoma teke ose dhoma dyshe për përdorim individual brenda të njejtit çmim

6. Të ketë tualet individual për cdo dhomë

7. Të ketë ujë të ftohetë dhe të ngrohtë

8. Të ketë akses interneti

9. Prioritet do të ketë hoteli që ofron kushte shtesë nga sa më sipër

 

Për cdo informacion shtesë na shkruani në This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ose na telefononi në 0692095495

Oferta duhet të dërgohet brenda datës 15 Gusht 2019 ora 16.30.

Oferta duhet të shoqërohet me një kopje të NIPT

Në çmim duhet të jenë të përfshira të gjitha detyrimet tatimore ndaj shtetit

Fatura e lëshura duhet të jetë faturë e rregullt tatimore

 

 

Aplikimi duhet të dërgohet:

Me e-mail në adresën This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

ose me postë në adresën

Forumi Shqiptar Social Ekonomik – ASET

Rr. Dibrës, P. 487 Sh 2 Tiranë

Nuk pranohen oferta të dorëzuara dorazi.

 

 

Recent Publications

 

ASET released the first issues
of the

INTERNATIONAL JOURNAL of Science, Innovation and New Technology

For more information: www.ijsint.org

 

Recent Projects

TRANSFORMING POTENTIAL OF e-GOVERNMENT IN ALBANIA

The main aim of this project has been the realization of roundtables and the compilation of study regarding the e-Government potential for Albania in order to stimulate the awareness of governmental and public institutions about his transforming potential and about the importance of using it.Powered by ASET. All rights reserved. ASET, 1999-2011. Contact: info@aset-al.com.