Services and News / Shërbime dhe Njoftime

Eshtë kënaqësia jonë të shpallim konferencën e parë Rajonale, ne daten 12 maj 2021, me një temë të rëndësishme siç është ekonomia qarkulluese, e cila do të jetë një konferencë online një-ditore, që synon transferimin e njohurive dhe shkëmbimin e praktikave të mira, si dhe promovimin e bashkëpunimit rajonal dhe krijimin e netwokut.

Për të marr pjesë me konferencë, ju lutemi regjistrohuni këtu – https://zoom.us/webinar/register/WN_nQz3_A3rQx6IiPefyhAuPw

Mund te kontrolloni axhenden e konferences per me teper detaje:

Per me shume informacion rreth konferences, klikoni ketu!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *