Konferenca rajonale “Ekonomia Qarkulluese”

Konferenca rajonale “Ekonomia Qarkulluese”

Data: 12 Maj 2021

Platforma në internet: Zoom

Regjistrimi: https://zoom.us/webinar/register/WN_nQz3_A3rQx6IiPefyhAuPw

Eshtë kënaqësia jonë të shpallim konferencën e parë Rajonale me një temë të rëndësishme siç është ekonomia qarkulluese, e cila do të jetë një konferencë online një-ditore, që synon transferimin e njohurive dhe shkëmbimin e praktikave të mira, si dhe promovimin e bashkëpunimit rajonal dhe krijimin e netwokut. Konferenca është organizuar në bazë të projektit rajonal “Partneriteti për ekonominë qarkulluese – Rritja e qëndrueshme e NVM-ve dhe zhvillimi rajonal”, zbatuar nga Youth Entrepreneurial Service (YES) në partneritet me Albanian Socio Economic Think Tank and Foundation for Innovation and Technology Development, i bashkëfinancuar nga Fondi i Ballkanit Perëndimor. Projekti synon të forcojë bashkëpunimin rajonal përmes networkut dhe ndërtimit të kapaciteteve të NVM-ve dhe shoqërisë civile, të gjitha me qëllim lehtësimin e tranzicionit drejt konceptit të ekonomisë qarkulluese. Grupi i synuar i konferencës: Pjesëmarrësit nga rajoni i Ballkanit Perëndimor (me fokus në Maqedoninë e Veriut, Bosnjë dhe Hercegovinë dhe Shqipëri) që janë përfaqësues të sektorit të biznesit, sektorit publik dhe shoqërisë civile. Programi i konferencës do të mbulojë tema të rëndësishme në fushat e ekonomisë qarkulluese dhe do të përfshijë ekspertët e mëposhtëm ndërkombëtarë për të dhënë njohuri në aspekte të ndryshme: Andejlka Mihajlov – Ambasadore e Mjedisit për zhvillim të qëndrueshëm Karolina Rasi – Këshilltare e Lartë, Konfederata e industrive të Finlandës Vojtech Vosecky – Kryetar i Komitetit Drejtues të Ekonomisë Qarkulluese në qytetin e Pragës Kristina Martin – Eksperte e ekonomisë qarkulluese, Instituti i Mjedisit në Stokholm, Qendra e Talinit Axel Darut – Drejtues i çështjeve të BE dhe çështjeve ndërkombëtare në Citeo, Francë Për të marr pjesë me konferencë, ju lutemi regjistrohuni këtu –

https://zoom.us/webinar/register/WN_nQz3_A3rQx6IiPefyhAuPw

Mund te kontrolloni axhenden e konferences per me teper detaje:

Gjuha zyrtare e konferencës është anglishtja. Per me shume informacion, shkarkoni materialin me poshte:

Kontaktoni Sofija Cali – Menaxhere e projektit, Fondacioni YES

sofija.cali@yes.org.mk,

Cel: +389 2 3103 660

Thirrje për sallë trainimi, bar kafe & restorant

Forumi Shqiptar Social Ekonomik – ASET është një OJF e themeluar në vitin 1999 (www.aset-al.com). Në kuadër të zbatimit të projektit Menaxhimi dhe Transparenca e Basenit Lumor (River Basen Management and Transparency) ASET do të organizojë 2 trajnime 1 ditore, respektivisht 1 në Tepelenë dhe 1 në Përmet. Gjatë këtyre aktiviteteve do të serviren kafe dhe do të organizohet drekë pune për pjesëmarrësit.
Kërkesa për bizneset-aplikantë pontencialë:

1. Të ketë sallë për një takim me 10-15 persona, duke respektuar distancimin social, si dhe të jetë i licensuar si Bar kafe & restorant

2. Biznesi duhet të ndodhet: 1 në Tepelenë dhe 1 në Përmet

3. Në secilin rast, do organizohet pushim kafe për rreth 15 persona dhe drekë për rreth 15 persona

4. Kafja për secilin pjesëmarrës do të shërbehet e shoqëruar me 1 shishe ujë ½ litra

5. Dreka do të ketë menu me pjatë të parë, pjatë të dytë dhe pjatë të tretë, si dhe për pije do të serviret ujë dhe pije joalkolike

6. Oferta duhet të ketë të përfshirë në vlerën totale të gjitha detyrimet tatimore, sipas legjislacionit në fuqi. Subjekti fitues do të duhet të lëshojë faturë tatimore në përfundim të aktivitetit.

Për çdo informacion shtesë na shkruani në: info@aset-al.com, jo më vonë se data 7 Dhjetor 2020.
Dokumentacioni i kërkuar:

1. NIPT

2. Dokumenti që vërteton se biznesi është i regjistruar si hotel, bar kafe dhe restorant, sipas legjislacionit shqiptar në fuqi

3. Të paraqesë ofertën financiare:
     a. Sallë trainimi për maks. 15 persona: ________ lekë

     b. Pushim kafe për një person: ________ lekë

     c. Drekë pune për një person: ________lekë


Dokumentat do të dërgohen elektronikisht në adresën e emailit: info@aset-al.com dhe fmema@yahoo.com, ose me postë në adresën: 


Forumi Shqiptar Social Ekonomik
Rr. Dibrës, P 487 Sh 2, Tiranë


Dokumentacioni duhet të dërgohet brenda datës 8 Dhjetor 2020 ora 16.30. 
Pagesa do të bëhet përmes bankës pas marrjes së shërbimit nga ana jonë dhe dhënies së faturës me TVSH nga ana e subjektit fitues.

MARKETING RESEARCH

MARKETING RESEARCH

We cover: Marketing analysis and evaluation; Segmentation studies; Privatization evaluation / studies; Advertising assessment; Copy tests; Before/ after impact tests

Russel Clinton

Russel Clinton

Interior Head

Duis luctus nisl vel rhoncus rhoncus. Nam vehicula maximus sagittis. Proin quis lobortis nisi. Etiam luctus auctor urna, a luctus metus blandit in. Nam quis facilisis nunc, nec scelerisque ligula. Aenean quis lacus bibendum, lobortis dolor sed, facilisis ipsum. Nunc feugiat augue ac ligula blandit, id maximus purus molestie.
Duis luctus nisl vel rhoncus rhoncus. Nam vehicula maximus sagittis. Proin quis lobortis nisi. Etiam luctus auctor urna, a luctus metus blandit in. Nam quis facilisis nunc, nec scelerisque ligula. Aenean quis lacus bibendum, lobortis dolor sed, facilisis ipsum. Nunc feugiat augue ac ligula blandit, id maximus purus molestie.

Bibo Aurther

Bibo Aurther

CEO

Proin libero odio, ultrices et tincidunt vitae, consequat et sapien. Duis luctus nisl vel rhoncus rhoncus. Nam vehicula maximus sagittis. Proin quis lobortis nisi. Etiam luctus auctor urna, a luctus metus blandit in. Nam quis facilisis nunc, nec scelerisque ligula. Aenean quis lacus bibendum, lobortis dolor sed, facilisis ipsum. Nunc feugiat augue ac ligula blandit, id maximus purus molestie.
Proin libero odio, ultrices et tincidunt vitae, consequat et sapien. Duis luctus nisl vel rhoncus rhoncus. Nam vehicula maximus sagittis. Proin quis lobortis nisi. Etiam luctus auctor urna, a luctus metus blandit in. Nam quis facilisis nunc, nec scelerisque ligula. Aenean quis lacus bibendum, lobortis dolor sed, facilisis ipsum. Nunc feugiat augue ac ligula blandit, id maximus purus molestie.

Rusel Misil

Rusel Misil

Technician

Etiam vestibulum pellentesque nisi, ac scelerisque metus aliquam non. Proin tincidunt tortor auctor, accumsan arcu id, congue felis. Curabitur vitae lorem at purus imperdiet commodo quis non sem. Donec magna odio, commodo eget rhoncus quis, facilisis et dolor.
Proin libero odio, ultrices et tincidunt vitae, consequat et sapien. Duis luctus nisl vel rhoncus rhoncus. Nam vehicula maximus sagittis. Proin quis lobortis nisi. Etiam luctus auctor urna, a luctus metus blandit in. Nam quis facilisis nunc, nec scelerisque ligula. Aenean quis lacus bibendum, lobortis dolor sed, facilisis ipsum. Nunc feugiat augue ac ligula blandit, id maximus purus molestie.

Linda Harley

Linda Harley

Staff

Nulla facilisis sapien dui, vel faucibus risus consequat sit amet. Phasellus vestibulum vestibulum mi quis posuere. Aenean pretium purus ut purus vehicula dictum. Morbi elementum dignissim aliquet. Nullam et purus et mi finibus laoreet. Aliquam posuere erat eu lobortis vulputate. Phasellus pulvinar fringilla turpis in congue. Integer et felis fringilla, elementum lacus eu, tincidunt purus.

Nulla facilisis sapien dui, vel faucibus risus consequat sit amet. Phasellus vestibulum vestibulum mi quis posuere. Aenean pretium purus ut purus vehicula dictum. Morbi elementum dignissim aliquet. Nullam et purus et mi finibus laoreet. Aliquam posuere erat eu lobortis vulputate. Phasellus pulvinar fringilla turpis in congue. Integer et felis fringilla, elementum lacus eu, tincidunt purus.