Panairi “EQGJ Albania” me bizneset e Qarkut Fier

Në kuadër të projektit, “EQGj@Albania”, më 17 shtator u zhvillua në qytetin e Fierit Panairi “EQGJ Albania” me bizneset e Qarkut Fier. Ky panair ishte aktiviteti final i projektit të financuar nga Lëviz Albania dhe zbatuar nga  Forumi Shqiptar Social Ekonomik, ASET dhe Qendra “Gruaja, Mjedisi, Komuniteti, Harmonizuar per Zhvillim”, me mbështetjen e Bashkisë Fier. … Continue reading Panairi “EQGJ Albania” me bizneset e Qarkut Fier